Beoordelingen van Asian Bite Doetinchem

Recente recensies

5.0
Timo Winkel
27 juli 2022

Fantastisch

Lysanne
26 juli 2022

Super lekker, bezorgd binnen aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
19 juli 2022

18:56 besteld en heeft 2uur geduurd voordat het eten kwam. Slechte service.

Anke
16 juli 2022

Zoals altijd gewoon heerlijke sushi! Goeie kwaliteit en zeker voldoende. Bezorging was 30 min te vroeg dit keer, maar geen probleem. Normaal altijd perfect op tijd.

Vosseberg
15 juli 2022
K.Jansen
11 juli 2022

Keurig op tijd een heerlijke schaal thuis bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Deborah
11 juli 2022

Super lekker eten altijd, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
4 juli 2022

Prima sushi!

Van den Broek
3 juli 2022

Het was heel erg lekker , en een mooie fles wijn erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Korten
3 juli 2022
Celine
27 juni 2022

Tonijn was helaas niet meer goed, was helemaal verkleurd.

Roos Bouwman
26 juni 2022

Duurde lang voor het eten er was. Wel een hele vriendelijke bezorger. Het eten zelf viel helaas tegen, het was saai.. weet niet wat er is, misschien een nieuwe kok, maar het was het allemaal gewoon net niet. Geen idee hoe te omschrijven. Bv de dumplings... normaal een van de lekkerste in de omgeving nu zat er gewoon een homp geperst vlees is, en de kip mango normaal jullie top product sloeg de plank mis. Zo jammer, weet niet wat er tegenwoordig is, maar helaas is het niet meer de asian bites die het was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anka
26 juni 2022

Sushi viel erg tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
24 juni 2022

Zoals altijd super lekker, goeie grote stukken sashimi en bezorging perfect op tijd.

Eline
19 juni 2022

Snelle bezorging, lekkere verse sushi.

Veronique ten Brink
11 juni 2022
WJM
6 juni 2022

bezorging liet erg lang op zich wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
6 juni 2022

Gerecht afgehaald maar moest er erg lang (45 min. ) op wachten.

Danny
6 juni 2022

De sushi was lauw en de rijst was te kort gekookt, niet plakkerig zoals gewend bij sushi. Bezorger was netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
5 juni 2022

Slechte sushi bestellen vaker als we kwaliteit willen bij jullie, maar dit keer was het gewoon baggerzooi. Sushi zag er niet uit alsof het zo in de doos geflikkerd was. De Gebakken champignons waren gekookt en lagen in een bak water. Te drijven. Nee voor ons de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld.

Sjoerd
27 mei 2022

Bezorger, zet de tas voor de deur en is al weg als ik bij de deur ben. Vervolgend valt de bodem van de tas er uit incl alle sushi. Kwaliteit van de Sushi was bedroevend. 50 euro weggegooid geld.

Dua
21 mei 2022

Eten was lekker iedereen was tevreden, ik zou zeggen complimenten voor de chef🥰

Claudia
21 mei 2022

Was gewoon heerlijk!

Janssen
20 mei 2022
Willem
15 mei 2022
Ermina
9 mei 2022

Koreaanse beef was te vlak kwa smaak en taai. De gebakken banaan was te doorbakken en droop in vet. Het is niet wat ik van jullie ben gewend. De kwaliteit is zeer onder mate, dan het gewone. Jammer!

Kim Wieland
22 april 2022

Alles was goed en netjes verpakt En het was de lekkerste nasi wat ooit heb gehad 🤤

Marieke
11 april 2022
Titia van der Hoeven
7 april 2022
Anke84
3 april 2022

Goeie kwaliteit sushi en lekker veel. Dikke plakken sashimi, waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egberts
27 maart 2022

Heerlijk, we hadden van alles en gaan zeker nog andere gerechtjes uitproberen. We kwamen uit op een 8.5 qua cijfer. 🍀

Melanie
20 maart 2022

2 uur lang op mijn bestelling moeten wachten, dit ben ik niet van hun gewend

Joshua
19 maart 2022

Eigenlijk vaste klant als we zin hebben in sushi, vandaag was het helaas erg slecht. Nergens zat smaak aan, deel vlees verbrand, loempias niet gaar. Heel erg jammer en totaal niet wat we gewend zijn. De helft gewoon weg kunnen gooien omdat het niet te eten was. Echt zonde!

Tony
19 maart 2022

Een maand of 2 geleden was de tomatensoep heerlijk. Nu had ik die weer besteld en het smaakte naar warme suikerwater met een lichte tomaten smaak. Dit was echt niet lekker.

Marouschka Steverink
17 maart 2022

Het eten was erg slecht. Vooral de runderspiesjes, taai en totaal geen smaak. Niet gewend!! De rijst en rundvlees was heel veel minder als de vorige keer. Wij bestellen dit al jaren bij jullie. Maar dit was de laatste keer helaas!

Kees
6 maart 2022

Bedankt, het was allemaal prima voor elkaar en lekker.

van Dijk
5 maart 2022

Lekker eten, vriendelijke bezorging

Dee
26 februari 2022

Bezorging prima. Helaas had de ossenhaas een verbrandde smaak. Zonde van het geld .. de Udon en kip waren prima

Titia
21 februari 2022
Ramon
20 februari 2022

Een uur te laat, vind ik erg veel.

Jeffry
19 februari 2022

Zeer lange levertijd ander half uur moeten wachten op 9 stukjes sushi en drie tokjes erg slecht

J
14 februari 2022
Anoniem
13 februari 2022

Sushi mag iets meer vers zijn

Debby
12 februari 2022

Super lekker eten en fijne bezorging!!

P. Zaagsma
10 februari 2022

Heerlijk eten, lekker op tijd klaar om mee te nemen.

Jutta Siemerink
6 februari 2022

Ik vind de sushi in tegenstelling tot voorgaande keren niet allemaal even lekker. Op 1 van de variatie zat lente-ui, deze was erg overheersend en de smaak was er al flink ingetrokken. Dat was een-tweetje jammer. Verder service weer top!

Maria
2 februari 2022

Het beste sushi van Doetinchem!

Piek
24 januari 2022

We hadden een Sushi pakket voor 2-personen besteld incusief Carlifornian roll, helaas zat in het pakket iets anders dan een Carlifornian roll. Toen ik het restaurant belde hierover werd ik door een vrouw te woord gestaan die slecht Nederlands sprak en heel hard in mijn oor schreeuwde. Ze geloofde mij niet en ik moest maar een foto app van het eten! na 3X bellen werd en een hoop miscommunicatie werd het eindelijk opgelost en kregen we de Carlifornian roll thuisbezorgt door een hele vriendelijke bezorger!

Petra van rhenen
22 januari 2022

Heerlijk vers en warm bezorgt!!

Indi
20 januari 2022

Erg lekker, genoeg keuze en goede service!! Heerlijk gegeten

Janssen
20 januari 2022

Sushi is altijd on point hier

Titia van der Hoeven
20 januari 2022

Asian bite is verbeterd. Het eten is kwalitatief beter en er wordt sneller bezorgd. Wij zijn weer fan!

Jacq Koelewijn
18 januari 2022

Zeer goed

Carla
17 januari 2022
Nomi Hijink
15 januari 2022
Yvonne Aaldering
9 januari 2022

Het eten was erg lekker, alles goed heet en prima ingepakt. Complimenten van deze kant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crisstiena
9 januari 2022

Eten was een uur te laat en de warme gerechten waren koud Heb vaker besteld en was het altijd heerlijk.

Bart
9 januari 2022

Zaterdagmiddag mijn bestelling geplaatst om 17:54 uur. Na een aantal keren gebeld te hebben uiteindelijk contact gekregen. Mijn bestelling is pas om 20:35 uur bezorgd!!! Dus 2 ,5 uur later? Doe er wat mee!

Kim
8 januari 2022

Het was ietsje te laat bezorgd, maar dat geeft niets. De heerlijke gerechten en sushi hebben het goedgemaakt

Yvonne
8 januari 2022

Alles vers en ziet en smaakt verrukkelijk.

Wim Stinissen
8 januari 2022

Alles was perfect bezorging was vrij snel eten was heerlijk 🤤 een aanrader voor mensen die graag sushi eten

Daphne B
6 januari 2022

Snelle bezorging, ruime hoeveelheid en aangevuld met extra flesjes cola. Tevens nog gebeld of de bestelling goed was aangekomen. Aanrader

Timo Winkel
2 januari 2021
Lysanne
31 december 2021

Altijd topkwaliteit

Lynn Ikink
30 december 2021

Als de gang bij het afhalen niet zo eng was hadden jullie 5 sterren gekregen. Verder was het eten lekker.

de Winter
30 december 2021
Rens
29 december 2021
Daan
28 december 2021
Martin
27 december 2021

Super kwaliteit 👌

Marien
27 december 2021
Engels
26 december 2021

Ontzettend snel bezorgd op 2e kerstdag! Er zat ook wat lekkers voor de feestdagen bij en een fles wijn, dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
25 december 2021

Goede bezorgtijd en erg vriendelijke bezorger. Eten was op goede temperatuur en smaakte goed! Zelfs nog heerlijke chocolaatjes erbij gekregen!

Nieske
25 december 2021

Heerlijk thuis gegeten. Was goed verpakt en zelfs 4 uur later nog warm genoeg!

Sesink
25 december 2021

Op kerstavond(!) om 17.45 sushi besteld, het werd binnen een uur al bezorgd (in Hengelo) door een vriendelijke dame. Bij de bestelling zat als extra'tje een fles wijn en doosje bonbons! Goede service en lekker eten. Wij gaan hier vaker bestellen.

T
25 december 2021

Ze kwamen mooi op tijd, vroeger zelfs dan afgesproken en dat was extra fijn. Het eten was heerlijk, zoals we gewend zijn van Asian Bites

Jessica
24 december 2021

Heerlijke sushi! Bezorging was te laat maar dat is begrijpelijk rond deze dagen.

NB
22 december 2021

Gewoon goed

Bea
22 december 2021

Wat was het toch heerlijk weer Lekker gegeten. Onze favoriete restaurants geworden Sterk aanbevolen aan iedereen die van Lekker eten houd Optijd en goed warm bezorgd Top

M schuurman
20 december 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
18 december 2021

Heerlijk gegeten lekker warm en optijd bezorgd Voor herhaling vatbaar Alles was top

Buttner
17 december 2021

Heerlijk en lekker vers en snelle en zeker goede bezorging

Ans
12 december 2021

1,5 uur te laat. Wel lekker gegeten. Bezorging was wel attent.

Olaf Van Hooft
11 december 2021

Ik ben altijd zeer tevreden. Bedankt

Medy
5 december 2021

Bestelling voor 14:40, maar deur zat op slot

K bernhards
1 december 2021

Lekker gegeten, snel bezorgd en super service: bij bestellingen boven de 50 eu krijg je blijkbaar een flesje wijn erbij. deze was de bezorger vergeten en een uurtje later kwamen ze deze gewoon nog brengen ! Top!

Kaal
28 november 2021

Top!! Snel klaar 😃

Simone
28 november 2021

De bestel tijden zouden niet onbeperkt moeten zijn want we hadden het idee dat iedereen om 18u zijn bestelling wou hebben. Ja en dan komt het veel te laat. 45min. En na meer dan 11x bellen krijg je ze eindelijk te pakken. Dat is een beetje jammer. En niet leuk voor de bezorgers.

Anja
26 november 2021

Veels te laat bezorgd en hiervan niet op de hoogte gebracht Heel slecht. Dus niet voor herhaling vatbaar om te bestellen

Sharon kempers
22 november 2021

We hebben niet de hele bestelling ontvangen gisteren. Ossenhaas van €8,75 en tinder spies €4,50. We hebben gebeld en jullie hebben aangeven dit terug te boeken! Helaas nog niks ontvangen..

Reactie van Asian Bite

Geachte heer en mevrouw, Wij hebben doorgegeven aan sitedish, krijgen jullie de bedrag van 13.25 euro binnen 5 werkdagen. Excuus voor het ongemaakt! Met vriendelijke groet, Team AsianBite

John
19 november 2021

Bedankt

Timo Winkel
15 november 2021

Zag er allemaal weer keurig en verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leneman
10 november 2021

Het was heerlijk... Netjes verpakt netjes op tijdstip bezorgd. En het was super lekker ...

Georgette Roelofs
4 november 2021

Precies op tijd geleverd, en heeeeerlijk gegeten. Echt super!!!

Zora
4 november 2021

Heerlijk! Constante kwaliteit en goede service en profi verpakt!

van der Veen
28 oktober 2021
Sharon
28 oktober 2021
Ari
25 oktober 2021

Was weer top! En een paar blikjes frisdrank i.p.v. de gratis fles wijn is ook geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
25 oktober 2021

Eten was perfect en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia van der Hoeven
20 oktober 2021

We hebben twee uur (!) moeten wachten op ons eten. We hebben om 18.43 uur gebeld en toen werd ons verteld dat de bezorger net was vertrokken. Om 19.35 uur kwam hij eindelijk. Zelhem is tien minuten rijden vanuit Doetinchem. Toen ik zei dat we twee uur hadden gewacht vertelde hij dat er te weinig bezorgers waren. Ik zou jullie willen adviseren om de bezorgoptie in een dergelijk geval uit te zetten op de site. De loempia's waren taai en ook de eendenborst was niet lekker meer. Na de vorige keer ook het verkeerde geleverd te hebben gekregen ben ik voorlopig wel even klaar met Asian bite.

Dirk de waard
20 oktober 2021

super, alles was weer heerlijk, netjes verpakt en volgens afspraak bezorgd.

Bryan Tuenter
15 oktober 2021

Chicken teriyaki i.c.m. gebakken rijst was heerlijk en de sushi's waren ook heel lekker!

Zora
15 oktober 2021

Altijd zeer netjes en vakkundig ingepakt plus constante kwaliteit: zeer bedankt!👍🙋‍♀️

Lenie
14 oktober 2021

Was weer super lekker

Jill
10 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Lekkerste sushi uit de regio!!

Angelo
10 oktober 2021

Jammer dat de bezorg radius zo klein is

Cindy Piek
10 oktober 2021

Sushi was erg lekker en sneller gebracht dan verwacht was.

Yvonne
1 oktober 2021

Goede verse ingrediënten. Smaakte super lekker.

Nicole Vriezen
1 oktober 2021

Bestellen regelmatig, altijd super lekker! Snelle bezorging en altijd vers!

yvonne
30 september 2021

heerlijk gegeten, vlotte bezorging

Jill
27 september 2021

Heerlijke verse sushi, nergens zo lekker! De ossenhaas teriyaki bestellen we ook standaard er bij, verukkelijk… echt het proberen waard voor vleesliefhebbers

Zora
25 september 2021

Zeer netjes verpakt, vlotte levering.

Timo Winkel
19 september 2021

Snelle, heerlijke gerechten, goed warm en koude dranken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin van Muilekom
17 september 2021

In de middag al besteld om het na het werk op te halen. Je ziet en proeft dat het in de middag al bereid is, je verwacht meer versheid, niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Sandra van Dijk
29 augustus 2021

Ben enorme fan van Asian Bite. Kom er ook graag eten. Helaas viel het vandaag echt tegen qua smaak en bezorging. Bijna 2 uur voor het bezorgd werd, en de sushi "was te doen" terwijl het normaal altijd super is. Wel super leuk dat we er drinken bij kregen en een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijo
21 augustus 2021

al een paar keer sushi besteld. De kwaliteit is geweldig, dit is nu ons favoriete sushi restaurant. Ook de bezorging is prima geregeld. Kortom totale kwaliteit.

Norine Kleijwegt
19 augustus 2021

Heel lekker eten, snel bezorgd, en ontzettend gul. Ik had best een grote bestelling gedaan en kreeg gratis een fles wijn. Maar had er ook bijvermeld of er voldoende Sojasaus kon worden meegegeven omdat we groot gebruikers zijn daarvan. Ze gaven 2 volle sojaflessen mee van 150 ml. Al met al super ervaring

YD
11 augustus 2021

Zoals altijd weer perfect.

S. de Jong
9 augustus 2021

Wij hebben genoten van de heerlijk klaargemaakte en verse producten. Hier gaan we vaker wat bestellen.

Koster
8 augustus 2021

Goede kwaliteit en altijd erg smakelijk. Bestellingen komen altijd mooi op tijd!! Top.

van der Veen
6 augustus 2021
Sven
6 augustus 2021
Mina
6 augustus 2021

Koreaanse beef met witte rijst besteld en zure komkommer. Het was heerlijk. De beef is goed op smaak en mals. Het eten was op tijd bezorgd.

Frank
6 augustus 2021

Goed verzorgd, netjes verpakt en overheerlijke hapjes!

Mevr. de Jager
1 augustus 2021

Weinig variatie in smaak, lange levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boer
1 augustus 2021
R. Beumer
27 juli 2021

Het was weer zalig.

Dearon
27 juli 2021
Het houten huis
25 juli 2021

Niks mis mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JOHN BOEGMAN
25 juli 2021

was heerlijk,vond het jammer dat het op was. Ben een beste eter, dus had ik de buik niet vol! Maar het was zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Veen
24 juli 2021
Sharon
23 juli 2021
Carla
21 juli 2021

Lekkere sushi!

La
2 juli 2021

Duurde 1u en 6minuten. Voor een soep met stokbrood en een rolletje sushi. Vind ik toch vrij lang. Verder was het eten wel prima te doen.

Kienstra
27 juni 2021

Zeer netjes en goed verpakt. Heel lekker gegeten. Een aanrader, zeer divers.

AD
26 juni 2021

De vegetarische box was wat fantasieloos.

Saviel
20 juni 2021

Super snel en heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
14 juni 2021

Sushi box niet geleverd. Dat was het grootste deel van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
13 juni 2021

Zoals altijd superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
13 juni 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
12 juni 2021
Jakop
6 juni 2021

Zeer goede service. Snelle bezorging en kwaliteit is perfect. Vriendelijk personeel. Zoals het hoort te zijn....

Richard Schel
5 juni 2021

Bezorging zeer snel , helaas dit keer was de kwaliteit niet zo goed. Geen idee hoe het kan normaal altijd top

Robbert
2 juni 2021

Heerlijk gegeten weer en snel geleverd. Bedankt!!

Kevin
30 mei 2021

prima bezorging, goede kwaliteit en lekker. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

liesbeth
23 mei 2021
Susan
23 mei 2021

Lekker, vers

Rolinka
23 mei 2021

Het was weer heel lekker. Alleen waren de tempura garnalen bij de staart nat en week. Dat was een beetje jammer maar voor de rest top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harro
19 mei 2021

Prima! Keurig op tijd stond de bestelling klaar. Mijn eerste keer sushi. Nu weet ik dat ik niet gelukkig ga worden van sushi maar dat lag niet aan de kwaliteit, smaak, hoeveelheid of service. Kortom, als je van sushi houdt; aanrader.

Wanders
18 mei 2021

Veel sushi’s die warm moesten zijn waren koud. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ess
16 mei 2021

Goed Zoals altijd!!

Mulder
16 mei 2021

Bestelling werd snel en warm geleverd. Het was erg lekker! Zowel de sushi als de bijgerechten

Ellen
15 mei 2021

Voor de tweede keer besteld en het was weer super lekker! Ook is de bezorging erg attent en wordt snel geleverd. Wij komen zeker terug!

Elly Hauwert
10 mei 2021

Ik was blij verrast met deze bestelling. Er was meer dan voldoende wasabi en gember aanwezig. Ook soja saus was er genoeg. De fles wijn en de chocolade waren een verrassing. Kortom we hebben van jullie maaltijd genoten. Alleen zaten er geen stokjes bij. Gelukkig had ik deze nog in de la liggen.

Ans
9 mei 2021

Geweldig eten en snelle bezorging Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
9 mei 2021

Super lekker, zoals altijd.

Marjolein
8 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Verse sushi, lekkere yakitori en andere warme gerechtjes. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar.

Sharon
6 mei 2021

Vers en lekker

dirk
2 mei 2021

Sushi zoals sushi behoort te zijn. Top

Jill
1 mei 2021

Zoals altijd heerlijke sushi!

Erik
30 april 2021

Was weer lekker hoor!

Hanna
30 april 2021

Te weinig geleverd. Bestelling klopte niet.

Tinie Sweers
30 april 2021

Was lekker.top.

Senna Regeling
28 april 2021

Eten was taai.. erg jammer

Marjolein
27 april 2021

Heerlijke sushi en bijgerechtjes besteld. Het eten stond keurig op tijd klaar.

Henk
26 april 2021
Freriks
21 april 2021

Samen heerlijk Sushi gegeten op mijn dochters 21ste verjaardag. Wel jammer dat de Sushi zo krap in de doosjes zit, dat de saus aan de deksel zit en de rolls er moeizaam uit gaan en daardoor soms bijna stuk gaan. Smaak en versheid waren heerlijk en ruim bijgeleverde Wasabi, Ginger en Soya saus.

willem
18 april 2021
Flo
10 april 2021

Super lekker Vers en prettige smaakervaring met lekkere wijn

Rick
9 april 2021

Kwaliteit vd sushi was goed. Warme producten waren bij thuiskomst nog goed op temperatuur. De bestelling stond op tijd klaar. Aanrader

Tinie Sweers
9 april 2021

Alles was lekker vers.heerlijk.

weg
6 april 2021
Jill
6 april 2021

1,5 uur gewacht op de bestelling. Tevens waren de drankjes niet meegeleverd. Sushi is naar verhouding duur. Bij de concurrent krijg je meer voor je geld.

Jutta Siemerink
6 april 2021
J vos
5 april 2021

Het eten was heel goed! Alles zag er ook zo goed uit, bestelling was op tijd gezien de late bestelling op een feestdag. Bedankt!

Liebrand
5 april 2021

Heerlijk Vers Klantvriendelijk Makkelijk te bestellen

Familie uit Varsseveld
3 april 2021

Het was top... Vanmorgen besteld online en precies op de tijd dat afgesproken was werd de bestelling gebracht... En het was heerlijk....

Remco
1 april 2021

Was lekkah lekkah

Jess
31 maart 2021

Top!!!

Dick
28 maart 2021
Derya
27 maart 2021

Top kwaliteit van Sushi's en top service, zeer vriendelijk personeel. Kom graag terug en ook zeker een aanrader👍

Marietje
26 maart 2021

Goede en snelle bezorging

Saskia
22 maart 2021

Makkelijk online bestellen en tijd aangeven wanneer je wilt ophalen. Dit keer gratis blikje fris bij. Wederom heerlijk gegeten!

Tercanli
21 maart 2021

Prima, zoals altijd.

de loos
21 maart 2021

sushi was heerlijk en ook de gebakken rijst maar de patat was niet lekker en dus ook niet op gegeten de bezorging was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
15 maart 2021

Normaal ben ik super tevreden maar, er zat veel graat in de Sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanders
14 maart 2021

De gerechten met garnalen waren beide niet warm , maar koud niet lekker. De rest was gewoon goed zoals altijd!

Mc
4 maart 2021

De lekkerste in doetinchem!!

dirk
1 maart 2021

prachtige sushi, en zeer goed van smaak. Complimenten. bezorging was netjes en op tijd. Hier moet je zijn voor goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bulsink
28 februari 2021

Het was heerlijk,alles goed verzorgd en verpakt. Een aanrader om hier eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
28 februari 2021

Lekker gegeten

Robben
27 februari 2021

Bestelling werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijke jongedame. Bestelling was compleet en warm. Smaakte heerlijk!

Joyce Wezel
27 februari 2021

Was heerlijk

Christel
27 februari 2021

Sushi was niet vers! Garnaal was taai, carpaccio was niet vers (aan de kleur en structuur te zien was het oud) en de gebakken uitjes erop waren soppig... de zalm was ook niet optimaal... erg spijtig, dit is de derde keer dat de sushi niet met liefde is gemaakt!

Erwin lubbers
25 februari 2021

Ze bezorgen altijd op tijd het is altijd lekker ze houden overal rekening mee echt heerlijk niet aleen omnte bestellen maar ook om daar te eten word altijd blij als ik daar binnen kom ze zijn altijd vriendelijk ik hou van de mederwerkers ennde eigenaar echt een top zaak❤

Patricia
25 februari 2021

Altijd erg lekker en warm bezorgd. Dit keer alleen een dubbel gerecht en een missend gerecht. Erg jammer!

Jamy kok
24 februari 2021

Was niet heel top gister, veel beter gewend. Sushi rijst was amper gaar( echt niet lekker, dus weg moeten gooien) , friet koud en geen Fanta maar Sisi. Het enige positieve dit keer dat het snel bezorgd was, maar dat mag ook wel op een rustige dinsdag..

Bianca
21 februari 2021

Was weer heerlijk. Makkelijk bestellen, op afgesproken tijd klaar en lekker!

Olaf van Hooft
21 februari 2021

Het eten is altijd goed. De bediening is Snel en vriendelijk.. wie kommen er graag

Tom jansen
21 februari 2021

Kwaliteit zoals altijd dik in orde.

Robine
20 februari 2021

Het eten was heerlijk!!!!

de loos
18 februari 2021

het was weer heerlijk we hebben lekker gegeten en ruim op tijd bezorgt tot snel

Reulink
15 februari 2021

Eten werd bijna twee uur te laat bezorgd. Konden Asian Bite telefonisch niet bereiken ,steeds voicemail . Dit stoorde ons nog het meest. En zelfs geen sorry toen het eindelijk werd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
15 februari 2021

We hebben een uur en een kwartier op onze bestelling moeten wachten. Telefonisch niet bereikbaar. Wij bestellen volgende keer ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
15 februari 2021

Helaas moesten we meer dan een uur wachten op de bestelling. En dan mogen we nog niet klagen, want anderen moesten nog veel meer geduld hebben. Jammer, want de kwaliteit van de sushi is prima.

Hoi
15 februari 2021

Verdiend, zero point. Potverdomme lang moete wachten.

Ellen de Vrught
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, maar veel te lang gewacht op de bezorging. 1 uur en 15 minuten later dan gevraagde tijd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
14 februari 2021

Voor om 1800 eten besteld, helaas nog niks gekregen. Aantal keer proberen te bellen maar geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
14 februari 2021

De sushi was heerlijk en ook leuk dat we er een blikje frisdrank bij kregen en bakje fruit. De bezorger stond precies op de aangegeven bezorgtijd voor de deur. En zo ver ik kon vinden het enige restaurant die bezorgen kon op Zaterdagavond vanuit Doetinchem naar Wehl. Goede eerste ervaring bij Asian bite. En zal zeker nog eens bestellen.

An
14 februari 2021

Niet de juiste bestelling gekregen. Wel betaald. Helaas.

H. Koster
13 februari 2021

Kwaliteit en bezorging top. Mmmmmm.

B. Ampting
12 februari 2021

Normaal altijd goed, nu snaakte de vis niet vers meer en zat de zalm sashimi vol graten. Dat lijkt mij niet de bedoeling.

Anoniem
9 februari 2021

Bezorging was ongeveer 20 a 25 minuten te vroeg. Verder was het eten lekker.

Kanneworff
8 februari 2021

De bestelling is niet geleverd. Er is ook niet gebeld of gemaild om dat te melden. Er was een anoniem antwoordapparaat als je belde. Raar en slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.T de Boer
5 februari 2021

goed en lekker eten van hoge kwaliteit daarnaast hebben ze een snelle levering waarbij het eten nog goed warm is.

Vriens
1 februari 2021

Goede kwaliteit vegan sushi met uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
31 januari 2021

Heerlijk gegeten

Rick Halma
31 januari 2021

Snelle bezorging, sushi weer top!

..
30 januari 2021

3 kwartier later in huis, geen contact opgenomen. Zelf moeten bellen. Eten was goed

Naomi
30 januari 2021

‘S middags om 17:00 uur besteld om 18:15 te laten bezorgen. Waren ruim 3 kwartier te laat met bezorgen. Na half uur gebeld waar het zou blijven en zou binnen 5 minuten zijn maar alsnog kwartier moeten wachten. Bezorger maakte wel excuses bij leveren. De sushi was uiteraard goed.

Manon
29 januari 2021
Sanne
29 januari 2021

20 minuten te laat maar de sushi was prima.

Ivo Klein Leugemors
28 januari 2021

Top eten en supersnelle bezorging 👍

Jeroen
25 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Yvon
24 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Erik
24 januari 2021

Lekker

Laura
24 januari 2021

Heerlijk!

Lieke
23 januari 2021

Erg lekker en makkelijk online besteld.

Nicole Ekkerink
23 januari 2021

Voor de eerste keer Sushi besteld. De menukaart met foto's is heel overzichtelijk en werkt eenvoudig. Ik kon het bestelde 20 min later al ophalen. Het was heerlijk! Gaan we zeker snel weer doen.

Westerlaak
23 januari 2021

Het was erg lekker en perfect op afgesproken tijd.

Ronald
22 januari 2021
Wim
17 januari 2021
Nils
17 januari 2021

Super snel geleverd, namelijk maar een half uur op een zondag. Was ook mog heel lekker ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goossens
17 januari 2021

Service is top. Behulpzame mensen!

Bongers
17 januari 2021

Eten was lekker, alleen jammer dat je aangeeft dat je het op een bepaalde tijd op komt halen en dan sta je nog 20 min te wachten.

Robert
16 januari 2021

Keuze en kwaliteit was goed. Bezorging was 45 min te laat

M.P
16 januari 2021

Netjes en vrolijk bezorgd zeer tevreden daar over, en eenmaal begonnen aan het eten werd het alleen maar beter ! Erg bedankt voor de service we gaan zeker vaker bestellen !

Laura Bultink
15 januari 2021

Erg lekker en vers gemaakt

Onur
14 januari 2021

Dragon roll , was koud en het was niet vers! Makki avocado , vond ik ook eerlijk gezegd niet lekker.

Aj
10 januari 2021

Onaardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
10 januari 2021

De saus op de warme gerechten was te overheersend. De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
9 januari 2021

Top!

Charlotte
8 januari 2021

De bestelling was netjes verpakt. Het eten smaakte heerlijk. Mijn bestelling was vegetarisch, op dit gebied heeft Asian Bite ook een goed aanbod. Bedankt!

Slomp
5 januari 2021

Wij vonden de mini box, dragon roll en mango kip erg tegenvallen deze keer. De garnaal was taai. De mango was niet rijp waardoor we op een hard stuk beten. De sushi was ook te koud en stevig. Wij denken smiddags voorbereid? Jammer. Normaal bevalt het ons zo goed! De bezorging was wel weer netjes op tijd

Arne
4 januari 2021

's Middags via de site van AsianBite besteld, voldaan en bevestiging ontvangen dat er om 18.00 bezorgd zou worden. Om 18.30 uur gaan bellen. Misschien wel 20 keer, meer telkens de voicemail. Via de site een bericht verstuurd met verzoek even contact op te nemen. Geen reactie. Om 20.30 stonden ze voor de deur...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerritsen
4 januari 2021

Ik heb de bestelling na anderhalf uur maar zelf opgehaald, telefonisch waren ze ook niet te bereiken, erg slecht alkemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loraine
4 januari 2021

2:30 uur op mijn eten zitten wachten. Aantal keer gebeld maar geen gehoor. Echt heel slecht... hier bestellen we niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard schel
3 januari 2020

Normaal altijd goed, maar nu toch echt ontevreden zowel levering als kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
3 januari 2020

We hebben bijna 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Als het druk is is dat begrijpelijk, maar laat dat op z’n minst even weten en gooi niet de voicemail er op. Eten was niet zo warm meer. Bezorging kan daar niks aan doen, was een keurig meisje die excuses maakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
3 januari 2020

Als bezorgtijd 18.00 uur aangegeven. 81 minuten later werd het lauw bezorgd..... Vanaf 18.30 uur meer dan 30x geprobeerd om te bellen waar de bestelling bleef, maar helaas werd er niet opgenomen. Hier verlies je klanten door! De volgende keer gaan we naar een ander sushi restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
3 januari 2020

Het duurde 2,5 uur voordat de bezorger eindelijk kwam. In de tussentijd geen enkele indicatie van de bezorgtijd en telefonisch niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blanchett Kohler
3 januari 2020

Na 2,5 uur wachten heb ik zelf de bestelling maar opgehaald. Telefonisch niet te bereiken. Erg slecht. Tegen de tijd dat ik thuis was, was het warme gedeelte koud. Ik bestel hier nooit meer! Eigenlijk verdienen ze niet 1 ster, maar dat is niet mogelijk om n te vullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
3 januari 2020

2,5 uur moeten wachten op de bestelling!!! We hadden bijna friet gegeten! Laatste keer Asian bite helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy
3 januari 2020

Vers en fantastisch van smaak.

Esmee
2 januari 2020

Heerlijk zoals stijd

Nienke
1 januari 2020

Het eten was weer heel lekker! Grote porties, dus echt meer dan genoeg. Het eten was ook nog goed warm

Charlotte Goossens
28 december 2020
Sk
28 december 2020

Bestelling klopte totaal niet , miste van alles

Jutta Siemerink
28 december 2020

Altijd goed!!!! Bedankt voor de fles wijn! Altijd een xtraatje....top!! Tot de volgende x!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinders
27 december 2020

Goed eten en snelle service

Frank Rissewijck
25 december 2020

Het was weer lekker, nu ook een paar keer ergens anders sushi besteld maar asianbite vinden we toch het lekkerst.

Laura
24 december 2020

Heerlijk!

Larry
24 december 2020

Uitstekende heerlijke Sushi. Wat moet ik meer zeggen.

Cindy
24 december 2020
M. van Ampting
22 december 2020

De website kan wel wat gebruiksvriendelijker ingericht worden

Liesbeth
20 december 2020

Het was prima! Heel smakelijk en ook de bezorging heel goed; op tijd, vriendelijk en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Jansen
18 december 2020
Boer
13 december 2020
Dave
13 december 2020

Het was heerlijk! Alles keurig op tijd klaar om af te halen!

Samantha
12 december 2020

Weer heerlijk gegeten! Bij het afhalen was het weer keurig op tijd klaar.

Manon
12 december 2020

Erg lekker verse sushi keurig op tijd geleverd alleen hadden de tempura garnalen wel iets krokanter gebakken mogen zijn

Jill
12 december 2020
Marijke Bosman
12 december 2020

Ik heb alleen goede ervaringen gehad tot deze bestelling. Hij leek minder vers. Een beetje papperig. Met name het bovenste gedeelte

liesbeth de lois
11 december 2020

heerlijk gegeten kwaliteit goed levering was ook goed ondanks dat we verhuist zijn hebben we toch onze lekkere sushi behouden nog een keer dankje wel tot snel beloofd🍙🍙🍱🍱

Wendie
2 december 2020

Lekker en mooi op tijd

Lysanne
2 december 2020

Altijd goed verzorgd en een snelle bezorging! Gesmuld

Jolanda14
1 december 2020

Top,alleen de bakbanaan was minder,hard ipv zacht

Rick Halma
23 november 2020
Mike
19 november 2020
Liebrand
19 november 2020

Goede kwaliteit. Goede smaak. Makkelijk bestellen.

Wim
17 november 2020

Kus Wim

Liesbeth
14 november 2020

Prima sushi, heel smakelijk. Als ik een verbeterpuntje moet noemen; de crispy's mogen wat crispier. Maar ik zou deze zaak zeker aanraden.

Sander
13 november 2020

Weer veel te zout. Vroeger was het geweldig. Maar sinds de vorige bestelling is alle sushi echt heel zout.

Manon
13 november 2020

50 euro besteld... Nog niet genoeg voor 2 pers.... Jammer... Te dure zaak en kwaliteit vond ik ook niet zo heel super.

Jozsa
13 november 2020

Was super lekker

liesbeth de loos
11 november 2020

het was heerlijk snelle bezorging en op tijd ik ga jullie missen ook al wonen we straks in zelhem we zullen je niet vergeten ben ook blij dat jullie in zelhem bezorgen je kunt onze bestelling te gemoed zien in de toekomst gr liesbeth😁😁

Joyce
11 november 2020

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd!

Robbert
9 november 2020

Weer erg lekker gegeten, maar helaas meer dan een half uur te vroeg. We hadden voor 19.15 uur besteld, omdat we met een klein kind zaten dat eerst naar bed moest, maar de bestelling kwam helaas 18.40 uur al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike & Sany
8 november 2020

Altijd lekker en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lobke
8 november 2020

Bestelling snel binnen en lekker warm geleverd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
6 november 2020

Het was ontzettend lekker en heel snel bezorgd. Super!! Hier ga ik vaker bestellen!!

Silvia
5 november 2020

De beste Sushi van Dtc 🍣👌