Beoordelingen van Asian Bite Doetinchem

Recente recensies

5.0
Bryan Tuenter
gisteren

Chicken teriyaki i.c.m. gebakken rijst was heerlijk en de sushi's waren ook heel lekker!

Zora
gisteren

Altijd zeer netjes en vakkundig ingepakt plus constante kwaliteit: zeer bedankt!👍🙋‍♀️

Lenie
14 oktober 2021

Was weer super lekker

Jill
10 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Lekkerste sushi uit de regio!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
10 oktober 2021

Jammer dat de bezorg radius zo klein is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy Piek
10 oktober 2021

Sushi was erg lekker en sneller gebracht dan verwacht was.

Yvonne
1 oktober 2021

Goede verse ingrediënten. Smaakte super lekker.

Nicole Vriezen
1 oktober 2021

Bestellen regelmatig, altijd super lekker! Snelle bezorging en altijd vers!

yvonne
30 september 2021

heerlijk gegeten, vlotte bezorging

Jill
27 september 2021

Heerlijke verse sushi, nergens zo lekker! De ossenhaas teriyaki bestellen we ook standaard er bij, verukkelijk… echt het proberen waard voor vleesliefhebbers

Zora
25 september 2021

Zeer netjes verpakt, vlotte levering.

Timo Winkel
19 september 2021

Snelle, heerlijke gerechten, goed warm en koude dranken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin van Muilekom
17 september 2021

In de middag al besteld om het na het werk op te halen. Je ziet en proeft dat het in de middag al bereid is, je verwacht meer versheid, niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Sandra van Dijk
29 augustus 2021

Ben enorme fan van Asian Bite. Kom er ook graag eten. Helaas viel het vandaag echt tegen qua smaak en bezorging. Bijna 2 uur voor het bezorgd werd, en de sushi "was te doen" terwijl het normaal altijd super is. Wel super leuk dat we er drinken bij kregen en een fles wijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijo
21 augustus 2021

al een paar keer sushi besteld. De kwaliteit is geweldig, dit is nu ons favoriete sushi restaurant. Ook de bezorging is prima geregeld. Kortom totale kwaliteit.

Norine Kleijwegt
19 augustus 2021

Heel lekker eten, snel bezorgd, en ontzettend gul. Ik had best een grote bestelling gedaan en kreeg gratis een fles wijn. Maar had er ook bijvermeld of er voldoende Sojasaus kon worden meegegeven omdat we groot gebruikers zijn daarvan. Ze gaven 2 volle sojaflessen mee van 150 ml. Al met al super ervaring

YD
11 augustus 2021

Zoals altijd weer perfect.

S. de Jong
9 augustus 2021

Wij hebben genoten van de heerlijk klaargemaakte en verse producten. Hier gaan we vaker wat bestellen.

Koster
8 augustus 2021

Goede kwaliteit en altijd erg smakelijk. Bestellingen komen altijd mooi op tijd!! Top.

van der Veen
6 augustus 2021
Sven
6 augustus 2021
Mina
6 augustus 2021

Koreaanse beef met witte rijst besteld en zure komkommer. Het was heerlijk. De beef is goed op smaak en mals. Het eten was op tijd bezorgd.

Frank
6 augustus 2021

Goed verzorgd, netjes verpakt en overheerlijke hapjes!

Mevr. de Jager
1 augustus 2021

Weinig variatie in smaak, lange levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boer
1 augustus 2021
R. Beumer
27 juli 2021

Het was weer zalig.

Dearon
27 juli 2021
Het houten huis
25 juli 2021

Niks mis mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JOHN BOEGMAN
25 juli 2021

was heerlijk,vond het jammer dat het op was. Ben een beste eter, dus had ik de buik niet vol! Maar het was zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Veen
24 juli 2021
Sharon
23 juli 2021
Carla
21 juli 2021

Lekkere sushi!

La
2 juli 2021

Duurde 1u en 6minuten. Voor een soep met stokbrood en een rolletje sushi. Vind ik toch vrij lang. Verder was het eten wel prima te doen.

Kienstra
27 juni 2021

Zeer netjes en goed verpakt. Heel lekker gegeten. Een aanrader, zeer divers.

AD
26 juni 2021

De vegetarische box was wat fantasieloos.

Saviel
20 juni 2021

Super snel en heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
14 juni 2021

Sushi box niet geleverd. Dat was het grootste deel van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
13 juni 2021

Zoals altijd superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
13 juni 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
12 juni 2021
Jakop
6 juni 2021

Zeer goede service. Snelle bezorging en kwaliteit is perfect. Vriendelijk personeel. Zoals het hoort te zijn....

Richard Schel
5 juni 2021

Bezorging zeer snel , helaas dit keer was de kwaliteit niet zo goed. Geen idee hoe het kan normaal altijd top

Robbert
2 juni 2021

Heerlijk gegeten weer en snel geleverd. Bedankt!!

Kevin
30 mei 2021

prima bezorging, goede kwaliteit en lekker. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

liesbeth
23 mei 2021
Susan
23 mei 2021

Lekker, vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolinka
23 mei 2021

Het was weer heel lekker. Alleen waren de tempura garnalen bij de staart nat en week. Dat was een beetje jammer maar voor de rest top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harro
19 mei 2021

Prima! Keurig op tijd stond de bestelling klaar. Mijn eerste keer sushi. Nu weet ik dat ik niet gelukkig ga worden van sushi maar dat lag niet aan de kwaliteit, smaak, hoeveelheid of service. Kortom, als je van sushi houdt; aanrader.

Wanders
18 mei 2021

Veel sushi’s die warm moesten zijn waren koud. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ess
16 mei 2021

Goed Zoals altijd!!

Mulder
16 mei 2021

Bestelling werd snel en warm geleverd. Het was erg lekker! Zowel de sushi als de bijgerechten

Ellen
15 mei 2021

Voor de tweede keer besteld en het was weer super lekker! Ook is de bezorging erg attent en wordt snel geleverd. Wij komen zeker terug!

Elly Hauwert
10 mei 2021

Ik was blij verrast met deze bestelling. Er was meer dan voldoende wasabi en gember aanwezig. Ook soja saus was er genoeg. De fles wijn en de chocolade waren een verrassing. Kortom we hebben van jullie maaltijd genoten. Alleen zaten er geen stokjes bij. Gelukkig had ik deze nog in de la liggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
9 mei 2021

Geweldig eten en snelle bezorging Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
9 mei 2021

Super lekker, zoals altijd.

Marjolein
8 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Verse sushi, lekkere yakitori en andere warme gerechtjes. Online besteld en het stond keurig op tijd klaar.

Sharon
6 mei 2021

Vers en lekker

dirk
2 mei 2021

Sushi zoals sushi behoort te zijn. Top

Jill
1 mei 2021

Zoals altijd heerlijke sushi!

Erik
30 april 2021

Was weer lekker hoor!

Hanna
30 april 2021

Te weinig geleverd. Bestelling klopte niet.

Tinie Sweers
30 april 2021

Was lekker.top.

Senna Regeling
28 april 2021

Eten was taai.. erg jammer

Marjolein
27 april 2021

Heerlijke sushi en bijgerechtjes besteld. Het eten stond keurig op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
26 april 2021
Freriks
21 april 2021

Samen heerlijk Sushi gegeten op mijn dochters 21ste verjaardag. Wel jammer dat de Sushi zo krap in de doosjes zit, dat de saus aan de deksel zit en de rolls er moeizaam uit gaan en daardoor soms bijna stuk gaan. Smaak en versheid waren heerlijk en ruim bijgeleverde Wasabi, Ginger en Soya saus.

willem
18 april 2021
Flo
10 april 2021

Super lekker Vers en prettige smaakervaring met lekkere wijn

Rick
9 april 2021

Kwaliteit vd sushi was goed. Warme producten waren bij thuiskomst nog goed op temperatuur. De bestelling stond op tijd klaar. Aanrader

Tinie Sweers
9 april 2021

Alles was lekker vers.heerlijk.

weg
6 april 2021
Jill
6 april 2021

1,5 uur gewacht op de bestelling. Tevens waren de drankjes niet meegeleverd. Sushi is naar verhouding duur. Bij de concurrent krijg je meer voor je geld.

Jutta Siemerink
6 april 2021
J vos
5 april 2021

Het eten was heel goed! Alles zag er ook zo goed uit, bestelling was op tijd gezien de late bestelling op een feestdag. Bedankt!

Liebrand
5 april 2021

Heerlijk Vers Klantvriendelijk Makkelijk te bestellen

Familie uit Varsseveld
3 april 2021

Het was top... Vanmorgen besteld online en precies op de tijd dat afgesproken was werd de bestelling gebracht... En het was heerlijk....

Remco
1 april 2021

Was lekkah lekkah

Jess
31 maart 2021

Top!!!

Dick
28 maart 2021
Derya
27 maart 2021

Top kwaliteit van Sushi's en top service, zeer vriendelijk personeel. Kom graag terug en ook zeker een aanrader👍

Marietje
26 maart 2021

Goede en snelle bezorging

Saskia
22 maart 2021

Makkelijk online bestellen en tijd aangeven wanneer je wilt ophalen. Dit keer gratis blikje fris bij. Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tercanli
21 maart 2021

Prima, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de loos
21 maart 2021

sushi was heerlijk en ook de gebakken rijst maar de patat was niet lekker en dus ook niet op gegeten de bezorging was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
15 maart 2021

Normaal ben ik super tevreden maar, er zat veel graat in de Sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanders
14 maart 2021

De gerechten met garnalen waren beide niet warm , maar koud niet lekker. De rest was gewoon goed zoals altijd!

Mc
4 maart 2021

De lekkerste in doetinchem!!

dirk
1 maart 2021

prachtige sushi, en zeer goed van smaak. Complimenten. bezorging was netjes en op tijd. Hier moet je zijn voor goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bulsink
28 februari 2021

Het was heerlijk,alles goed verzorgd en verpakt. Een aanrader om hier eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
28 februari 2021

Lekker gegeten

Robben
27 februari 2021

Bestelling werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijke jongedame. Bestelling was compleet en warm. Smaakte heerlijk!

Joyce Wezel
27 februari 2021

Was heerlijk

Christel
27 februari 2021

Sushi was niet vers! Garnaal was taai, carpaccio was niet vers (aan de kleur en structuur te zien was het oud) en de gebakken uitjes erop waren soppig... de zalm was ook niet optimaal... erg spijtig, dit is de derde keer dat de sushi niet met liefde is gemaakt!

Erwin lubbers
25 februari 2021

Ze bezorgen altijd op tijd het is altijd lekker ze houden overal rekening mee echt heerlijk niet aleen omnte bestellen maar ook om daar te eten word altijd blij als ik daar binnen kom ze zijn altijd vriendelijk ik hou van de mederwerkers ennde eigenaar echt een top zaak❤

Patricia
25 februari 2021

Altijd erg lekker en warm bezorgd. Dit keer alleen een dubbel gerecht en een missend gerecht. Erg jammer!

Jamy kok
24 februari 2021

Was niet heel top gister, veel beter gewend. Sushi rijst was amper gaar( echt niet lekker, dus weg moeten gooien) , friet koud en geen Fanta maar Sisi. Het enige positieve dit keer dat het snel bezorgd was, maar dat mag ook wel op een rustige dinsdag..

Bianca
21 februari 2021

Was weer heerlijk. Makkelijk bestellen, op afgesproken tijd klaar en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf van Hooft
21 februari 2021

Het eten is altijd goed. De bediening is Snel en vriendelijk.. wie kommen er graag

Tom jansen
21 februari 2021

Kwaliteit zoals altijd dik in orde.

Robine
20 februari 2021

Het eten was heerlijk!!!!

de loos
18 februari 2021

het was weer heerlijk we hebben lekker gegeten en ruim op tijd bezorgt tot snel

Reulink
15 februari 2021

Eten werd bijna twee uur te laat bezorgd. Konden Asian Bite telefonisch niet bereiken ,steeds voicemail . Dit stoorde ons nog het meest. En zelfs geen sorry toen het eindelijk werd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
15 februari 2021

We hebben een uur en een kwartier op onze bestelling moeten wachten. Telefonisch niet bereikbaar. Wij bestellen volgende keer ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
15 februari 2021

Helaas moesten we meer dan een uur wachten op de bestelling. En dan mogen we nog niet klagen, want anderen moesten nog veel meer geduld hebben. Jammer, want de kwaliteit van de sushi is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoi
15 februari 2021

Verdiend, zero point. Potverdomme lang moete wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen de Vrught
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, maar veel te lang gewacht op de bezorging. 1 uur en 15 minuten later dan gevraagde tijd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
14 februari 2021

Voor om 1800 eten besteld, helaas nog niks gekregen. Aantal keer proberen te bellen maar geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Celine
14 februari 2021

De sushi was heerlijk en ook leuk dat we er een blikje frisdrank bij kregen en bakje fruit. De bezorger stond precies op de aangegeven bezorgtijd voor de deur. En zo ver ik kon vinden het enige restaurant die bezorgen kon op Zaterdagavond vanuit Doetinchem naar Wehl. Goede eerste ervaring bij Asian bite. En zal zeker nog eens bestellen.

An
14 februari 2021

Niet de juiste bestelling gekregen. Wel betaald. Helaas.

H. Koster
13 februari 2021

Kwaliteit en bezorging top. Mmmmmm.

B. Ampting
12 februari 2021

Normaal altijd goed, nu snaakte de vis niet vers meer en zat de zalm sashimi vol graten. Dat lijkt mij niet de bedoeling.

Anoniem
9 februari 2021

Bezorging was ongeveer 20 a 25 minuten te vroeg. Verder was het eten lekker.

Kanneworff
8 februari 2021

De bestelling is niet geleverd. Er is ook niet gebeld of gemaild om dat te melden. Er was een anoniem antwoordapparaat als je belde. Raar en slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.T de Boer
5 februari 2021

goed en lekker eten van hoge kwaliteit daarnaast hebben ze een snelle levering waarbij het eten nog goed warm is.

Vriens
1 februari 2021

Goede kwaliteit vegan sushi met uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
31 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Halma
31 januari 2021

Snelle bezorging, sushi weer top!

..
30 januari 2021

3 kwartier later in huis, geen contact opgenomen. Zelf moeten bellen. Eten was goed

Naomi
30 januari 2021

‘S middags om 17:00 uur besteld om 18:15 te laten bezorgen. Waren ruim 3 kwartier te laat met bezorgen. Na half uur gebeld waar het zou blijven en zou binnen 5 minuten zijn maar alsnog kwartier moeten wachten. Bezorger maakte wel excuses bij leveren. De sushi was uiteraard goed.

Manon
29 januari 2021
Sanne
29 januari 2021

20 minuten te laat maar de sushi was prima.

Ivo Klein Leugemors
28 januari 2021

Top eten en supersnelle bezorging 👍

Jeroen
25 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon
24 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
24 januari 2021

Lekker

Laura
24 januari 2021

Heerlijk!

Lieke
23 januari 2021

Erg lekker en makkelijk online besteld.

Nicole Ekkerink
23 januari 2021

Voor de eerste keer Sushi besteld. De menukaart met foto's is heel overzichtelijk en werkt eenvoudig. Ik kon het bestelde 20 min later al ophalen. Het was heerlijk! Gaan we zeker snel weer doen.

Westerlaak
23 januari 2021

Het was erg lekker en perfect op afgesproken tijd.

Ronald
22 januari 2021
Wim
17 januari 2021
Nils
17 januari 2021

Super snel geleverd, namelijk maar een half uur op een zondag. Was ook mog heel lekker ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goossens
17 januari 2021

Service is top. Behulpzame mensen!

Bongers
17 januari 2021

Eten was lekker, alleen jammer dat je aangeeft dat je het op een bepaalde tijd op komt halen en dan sta je nog 20 min te wachten.

Robert
16 januari 2021

Keuze en kwaliteit was goed. Bezorging was 45 min te laat

M.P
16 januari 2021

Netjes en vrolijk bezorgd zeer tevreden daar over, en eenmaal begonnen aan het eten werd het alleen maar beter ! Erg bedankt voor de service we gaan zeker vaker bestellen !

Laura Bultink
15 januari 2021

Erg lekker en vers gemaakt

Onur
14 januari 2021

Dragon roll , was koud en het was niet vers! Makki avocado , vond ik ook eerlijk gezegd niet lekker.

Aj
10 januari 2021

Onaardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
10 januari 2021

De saus op de warme gerechten was te overheersend. De sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
9 januari 2021

Top!

Charlotte
8 januari 2021

De bestelling was netjes verpakt. Het eten smaakte heerlijk. Mijn bestelling was vegetarisch, op dit gebied heeft Asian Bite ook een goed aanbod. Bedankt!

Slomp
5 januari 2021

Wij vonden de mini box, dragon roll en mango kip erg tegenvallen deze keer. De garnaal was taai. De mango was niet rijp waardoor we op een hard stuk beten. De sushi was ook te koud en stevig. Wij denken smiddags voorbereid? Jammer. Normaal bevalt het ons zo goed! De bezorging was wel weer netjes op tijd

Arne
4 januari 2021

's Middags via de site van AsianBite besteld, voldaan en bevestiging ontvangen dat er om 18.00 bezorgd zou worden. Om 18.30 uur gaan bellen. Misschien wel 20 keer, meer telkens de voicemail. Via de site een bericht verstuurd met verzoek even contact op te nemen. Geen reactie. Om 20.30 stonden ze voor de deur...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerritsen
4 januari 2021

Ik heb de bestelling na anderhalf uur maar zelf opgehaald, telefonisch waren ze ook niet te bereiken, erg slecht alkemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loraine
4 januari 2021

2:30 uur op mijn eten zitten wachten. Aantal keer gebeld maar geen gehoor. Echt heel slecht... hier bestellen we niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard schel
3 januari 2020

Normaal altijd goed, maar nu toch echt ontevreden zowel levering als kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
3 januari 2020

We hebben bijna 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Als het druk is is dat begrijpelijk, maar laat dat op z’n minst even weten en gooi niet de voicemail er op. Eten was niet zo warm meer. Bezorging kan daar niks aan doen, was een keurig meisje die excuses maakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
3 januari 2020

Als bezorgtijd 18.00 uur aangegeven. 81 minuten later werd het lauw bezorgd..... Vanaf 18.30 uur meer dan 30x geprobeerd om te bellen waar de bestelling bleef, maar helaas werd er niet opgenomen. Hier verlies je klanten door! De volgende keer gaan we naar een ander sushi restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
3 januari 2020

Het duurde 2,5 uur voordat de bezorger eindelijk kwam. In de tussentijd geen enkele indicatie van de bezorgtijd en telefonisch niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blanchett Kohler
3 januari 2020

Na 2,5 uur wachten heb ik zelf de bestelling maar opgehaald. Telefonisch niet te bereiken. Erg slecht. Tegen de tijd dat ik thuis was, was het warme gedeelte koud. Ik bestel hier nooit meer! Eigenlijk verdienen ze niet 1 ster, maar dat is niet mogelijk om n te vullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
3 januari 2020

2,5 uur moeten wachten op de bestelling!!! We hadden bijna friet gegeten! Laatste keer Asian bite helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy
3 januari 2020

Vers en fantastisch van smaak.

Esmee
2 januari 2020

Heerlijk zoals stijd

Nienke
1 januari 2020

Het eten was weer heel lekker! Grote porties, dus echt meer dan genoeg. Het eten was ook nog goed warm

Charlotte Goossens
28 december 2020
Sk
28 december 2020

Bestelling klopte totaal niet , miste van alles

Jutta Siemerink
28 december 2020

Altijd goed!!!! Bedankt voor de fles wijn! Altijd een xtraatje....top!! Tot de volgende x!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinders
27 december 2020

Goed eten en snelle service

Frank Rissewijck
25 december 2020

Het was weer lekker, nu ook een paar keer ergens anders sushi besteld maar asianbite vinden we toch het lekkerst.

Laura
24 december 2020

Heerlijk!

Larry
24 december 2020

Uitstekende heerlijke Sushi. Wat moet ik meer zeggen.

Cindy
24 december 2020
M. van Ampting
22 december 2020

De website kan wel wat gebruiksvriendelijker ingericht worden

Liesbeth
20 december 2020

Het was prima! Heel smakelijk en ook de bezorging heel goed; op tijd, vriendelijk en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Jansen
18 december 2020
Boer
13 december 2020
Dave
13 december 2020

Het was heerlijk! Alles keurig op tijd klaar om af te halen!

Samantha
12 december 2020

Weer heerlijk gegeten! Bij het afhalen was het weer keurig op tijd klaar.

Manon
12 december 2020

Erg lekker verse sushi keurig op tijd geleverd alleen hadden de tempura garnalen wel iets krokanter gebakken mogen zijn

Jill
12 december 2020
Marijke Bosman
12 december 2020

Ik heb alleen goede ervaringen gehad tot deze bestelling. Hij leek minder vers. Een beetje papperig. Met name het bovenste gedeelte

liesbeth de lois
11 december 2020

heerlijk gegeten kwaliteit goed levering was ook goed ondanks dat we verhuist zijn hebben we toch onze lekkere sushi behouden nog een keer dankje wel tot snel beloofd🍙🍙🍱🍱

Wendie
2 december 2020

Lekker en mooi op tijd

Lysanne
2 december 2020

Altijd goed verzorgd en een snelle bezorging! Gesmuld

Jolanda14
1 december 2020

Top,alleen de bakbanaan was minder,hard ipv zacht

Rick Halma
23 november 2020
Mike
19 november 2020
Liebrand
19 november 2020

Goede kwaliteit. Goede smaak. Makkelijk bestellen.

Wim
17 november 2020

Kus Wim

Liesbeth
14 november 2020

Prima sushi, heel smakelijk. Als ik een verbeterpuntje moet noemen; de crispy's mogen wat crispier. Maar ik zou deze zaak zeker aanraden.

Sander
13 november 2020

Weer veel te zout. Vroeger was het geweldig. Maar sinds de vorige bestelling is alle sushi echt heel zout.

Manon
13 november 2020

50 euro besteld... Nog niet genoeg voor 2 pers.... Jammer... Te dure zaak en kwaliteit vond ik ook niet zo heel super.

Jozsa
13 november 2020

Was super lekker

liesbeth de loos
11 november 2020

het was heerlijk snelle bezorging en op tijd ik ga jullie missen ook al wonen we straks in zelhem we zullen je niet vergeten ben ook blij dat jullie in zelhem bezorgen je kunt onze bestelling te gemoed zien in de toekomst gr liesbeth😁😁

Joyce
11 november 2020

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd!

Robbert
9 november 2020

Weer erg lekker gegeten, maar helaas meer dan een half uur te vroeg. We hadden voor 19.15 uur besteld, omdat we met een klein kind zaten dat eerst naar bed moest, maar de bestelling kwam helaas 18.40 uur al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike & Sany
8 november 2020

Altijd lekker en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lobke
8 november 2020

Bestelling snel binnen en lekker warm geleverd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
6 november 2020

Het was ontzettend lekker en heel snel bezorgd. Super!! Hier ga ik vaker bestellen!!

Silvia
5 november 2020

De beste Sushi van Dtc 🍣👌

Katalin
4 november 2020
Erik
1 november 2020

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla Verheij
1 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk!!

Liek
30 oktober 2020
Wim
30 oktober 2020

Heerlijk

Lon
30 oktober 2020

Super.

Jolanda
29 oktober 2020

Heerlijk,zo als altijd weer teveel gegeten

Wolsink
25 oktober 2020

Kwaliteit echt slecht. Rendang en ossenhaas waren taai, en de kipkluifjes smaakten naar frituurvet. Nog gebeld en dame aan telefoon zei nog ons eten smaakt altijd zo. Bij ons is op de gebakken banaan na alles in de container beland. Nooit meer ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
25 oktober 2020
M c
24 oktober 2020

Alles was heerlijk!!

Kim
24 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten. Precies op tijd geleverd en nog heerlijk warm.

An
24 oktober 2020
Lysanne
24 oktober 2020

Super lekker, zoals altijd! Tip voor online bestelling: om verspilling te voorkomen misschien de sojasaus, wasabi en gember in aantallen (met eventueel een maximum) mee te bestellen.

Astrid
22 oktober 2020

Super geleverd, was weer super lekker, mooi op tijd..

Bea
20 oktober 2020

zag er netjes uit, Californië rol was heerlijk. de andere vielen iets tegen.. alsof het in de ochtend al gerold was.. niet vers vers. maar ondanks dat komt mijn volgende bestelling wel bij jullie vandaan. lekker gegeten. plus een zakje kroepoek was een leuke verrassing

Da
19 oktober 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George floyd
18 oktober 2020

Im back

Erik
11 oktober 2020

Super lekker, afgesproken tijd en zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmer
11 oktober 2020

Zoals altijd super lekker en compleet. Bestelling stond keurig op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy Dominicus
10 oktober 2020

Heerlijke smaak en echt vers

Aafke
6 oktober 2020
Marlene
5 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Vers ,goed op smaak, goed warm en bezorging ook top!! Graag tot volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Buunk
4 oktober 2020

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Sweers
4 oktober 2020
Frank
3 oktober 2020
Liebrand
27 september 2020

Makkelijk bestellen en betalen. Goed verpakt. Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vink
26 september 2020

17:15 uur besteld. 19:20 uur bezorgd!!! Meer dan 2 uur gewacht. De bezorger kwam met 3 tassen en een oude oma fiets. Dat kan echt niet. Eten was goed. Had wel wat warmer gekund, maar toen ik de bezorger zag, verklaarde dat een hoop. Hij reedt sneller achteruit dan vooruit.

Marijn
26 september 2020

Het eten was erg lekker. Toen ik het eten op kwam halen, was het nog niet klaar. Volgens de mevrouw, werkte het systeem niet goed. Ik vond het niet erg om te wachten. Terwijl ik aan het wachten was, was de mevrouw achter de kassa erg onaardig tegen haar personeel. Uiteindelijk reageerde een meisje die in de bediening op de beschuldigingen en kregen ze woordenwisseling. De mevrouw achter de kassa zie ik daar altijd werken en ik ga ervan uit dat zij de manager of eigenaresse is. Zij hoort niet ruzie te maken met haar personeel waar klanten bij zijn.

liesbeth de loos
24 september 2020

op tijd bezorgt goede kwaliteit lekker gegeten tot de volgende keer👍

Tjitske
20 september 2020
Jansen
20 september 2020
Laura
7 september 2020

Bezorging was snel. Meningen waren verdeeld over het eten. Sommige soorten erg goed, anderen minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vince
7 september 2020

Super snel bezorgd en meer dan genoeg . Thanks voor de fles wijn.

Sander
6 september 2020

Normaal gesproken: heerlijk sushi hier. Dit keer was het echter zó vreselijk zout. Was echt niet.lekker. Hopelijk 1-malig.

Joost
29 augustus 2020
Stolk
25 augustus 2020

Alles was lekker, ook de gratis fles wijn!

Larissa
23 augustus 2020

Het eten was netjes bezorgd en heerlijk. De sushi was vers en heerlijk.

liesbeth de lous
22 augustus 2020

op tijd bezorgt eten was heerlijk 👍

H Jansen
21 augustus 2020
Sibel
20 augustus 2020

De dragon roll was niet echt lekker. Normaal gesproken kwam de garnalen die in de sushi zit altijd lekker warm. Dit keer was het koud, alsof het niet vers was.

Berna
17 augustus 2020

Zoals altijd weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
13 augustus 2020

Zoals altijd; top!

Pascal segers
9 augustus 2020

Voor de zoveelste keer een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
29 juli 2020

Een bestelling die in de middag geplaatst is alsnog een uur te laat leveren is niet acceptabel. Telefonische bereikbaarheid is zeer slecht. Kwaliteit liet her en der ook te wensen over. 1e en laatste keer dat ik bestel.

Jill
20 juli 2020
Christiaan Kroesen
20 juli 2020

Goede service en het eten was fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanders
13 juli 2020

Het eten was heerlijk zoals altijd en binnen 30 min bezorgd. Wij gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mc
11 juli 2020

Super lekker!!!

Martin
6 juli 2020

Viel eigenlijk best tegen. We hadden naast de standaard sushi ook afzonderlijke nieuwe gerechten geprobeerd. Maar eigenlijk smaakte het allemaal hetzelfde. Veel van de sushi viel ook uit elkaar. Ik denk niet dat we hier nog vaker zullen vestelle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleine
4 juli 2020

De sushi was top.

Post
4 juli 2020

Matige kwaliteit

Jill
28 juni 2020

Zoals altijd een goede service en heerlijke sushi!!!

Win
28 juni 2020
NB
25 juni 2020
Syrina
24 juni 2020

Heerlijk gegeten!

Ess
21 juni 2020
Inge
21 juni 2020

Verse producten heel lekker en goed verpakt

Gerard Zijlstra
19 juni 2020

Heerlijk eten en goed bereid.

Sandra
17 juni 2020

Was weer helemaal top we hebben weer genoten

Jutta Siemerink
8 juni 2020

Omdat uit eten gaan wel weer kan en mag, maar voor ons nog niet echt als noodzakelijk voelt, lekker besteld en thuis laten bezorgen. En het was al vanouds weer heeeeeerlijk!!! Top, bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
6 juni 2020
Van de Pavert
2 juni 2020

Lekker gegeten! Zoals altijd!

Jill
31 mei 2020

De rijst was erg plakkerig en viel snel uit elkaar. Niet gewend van Asianbite. De smaak was uiteraard top!

W. Sweers
29 mei 2020

Top

LIDIA nas
28 mei 2020

Vond het best wel weing voor dat geld

W.Sweers
26 mei 2020

matig tot slecht alles is in de verpakking zacht geworden en door gaar. jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
25 mei 2020
Sanne
24 mei 2020

Het was echt heerlijk en alles was zo goed verpakt dat het nog zeker een uur warm bleef.

Rene
22 mei 2020

Heerlijk. Aanrader

Sandra van Dijk
22 mei 2020

Zo als altijd was het heerlijk. En super snel bereid. half uurtje na bestellen kon ik het ophalen echt top!!!!!

Carlijn
19 mei 2020

Heerlijk gegeten! Makkelijk te bestellen via de site. Doen we zeker nog een keer!

W.Sweers
18 mei 2020

Super

Haasen
17 mei 2020

Alles was zoals van ouds goed geregeld... Alles compleet en heerlijke sushi, bedankt...

Bianca
17 mei 2020

Bestelling makkelijk en simpel te plaatsen. Op de afgesproken tijd werd de bestelling keurig op afstand naar de auto gebracht. Het eten is net zoals in het restaurant heerlijk. Jammer dat we net buiten het bezorggebied wonen maar afhalen is in de huidige tijden een prima alternatief voor een bezoek.

Anoniem
16 mei 2020
Derya
15 mei 2020

Super vriendelijke personeel. Hele snelle service! Asian Bite heeft heerlijke sushi's.

Robert laar
13 mei 2020
Wim
13 mei 2020

Super lekker

Henkie
13 mei 2020

Snel bezorgt, en het begint weer zoals vanouds lekker teworden.

liesbeth de loos
13 mei 2020

bezorging was goed het eten was ook prima tot 1 juni 💐🥢🍷

Angela Visser
11 mei 2020

was warm en lekker

Liek
11 mei 2020

Eerste keer afgehaald. De moeite zeker waard! De sushi was heerlijk En vers bereid. Maar zeker ook de beef Was erg mals en lekker! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
11 mei 2020

Het was zoals altijd heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
11 mei 2020
Susan
9 mei 2020

Perfect, lekker vers, keurige service!

Jessica Croes
7 mei 2020

Het was heerlijk. Maar kunnen niet wachten om weer bij jullie te reserveren

Daniel Peppelman
4 mei 2020

Het eten was erg lekker. Optijd bezorgt Voor herhaling vatbaar 100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Engels
3 mei 2020

Netjes afgehandeld ivm Corona. De sushi was heerlijk, lekkere rijst en banaan. De kip was echter droog met een gekke smaak van binnen. De rendang was taai met grote hompen vlees ipv zachte, uit elkaar gevallen beef. Sushi is wel jullie sterkste punt. Verder niks dan liefde voor jullie!

Jeannette
28 april 2020
Jill
28 april 2020
liesbeth de loos
27 april 2020

had een bestelling gedaan kwam er toen achter dat ik geen tijd had gezegt contact op genomen en ze hebben het netjes aan gepast dankje wel daar voor de sushi was heerlijk de wijn was ook heerlijk snelle bezorging goede kwaliteit ondanks deze coroanavirus tijd vind ik het toch fijn dat ik weer mijn lekkere sushi bij jullie kan bestellen tot de volgende keer blijf gezond 💐💐🌹🌹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie ebbing
26 april 2020

De lekkerste sushi van de achterhoek!

Nicole
26 april 2020
Suzanne
25 april 2020
Laura
25 april 2020
Channa
23 april 2020

Sushi online besteld om deze om 17.30 op te halen. Ik reed precies om 17.30 de parkeerplaats op en een vriendelijke medewerkster kwam gelijk naar me toe met de bestelling (coronamaatregelen). Heerlijke sushi van goede kwaliteit zoals ik dat van Asianbite gewend ben. Hier kom ik zeker vaker en raad iedere sushi-liefhebber aan dit ook te doen!

Daphne
23 april 2020

Sushi was erg lekker en keurig op tijd. Het enige minpuntje was dat er weinig wasabi bij zat. Verder top.

Eline
22 april 2020

Heerlijke sushi! Afhalen was wel bijzonder vanaf de parkeerplaats, maar eigenlijk heel goed geregeld! Contactloos en op tijd.

Ineke
22 april 2020

Net zo lekker als binnen! Beetje meer sojasaus zou fijn zijn

Linda
20 april 2020
A Van zomeren
19 april 2020

Lekker en Snel bezorgen

Anoniem
19 april 2020

Fijne service en heerlijk gegeten. Mijn vriend is helemaal gek van de dragonrolls. Helaas werd ik zelf na het eten misselijk en had last van mijn buik met overgeven als gevolg. nog nooit gehad bij jullie maar nu wel extra vervelend. (Aangezien ik zwanger ben)

Jessica
18 april 2020

Zoals altijd weer top! Super blij dat ondanks deze rare tijd.. jullie open zijn gegaan voor bezorging/afhaal.. de smaak werd er niet minder om..! Gewoon weg weer top! En een bezorgster die keurig aan de regels van t rivm hield.

liesbeth de loos
16 april 2020

het was weer heerlijk snelle bezorging en een lekkere fles wijn gratis tot de volgende keer hou vol blijf gezond 💐👋

Simone
14 april 2020

Was lekker alleen het leek of er een vis sausje overheen was gedaan. Dat vond ik minder.

Lobke
14 april 2020

Normaal vaste klant, nu bezorgd. Duurde even voor het er was (uur en kwartier), maar was het wachten waard. En het was 2e paasdag, dus druk! Alles lekker warm en vers! Voor herhaling vatbaar ! Top

Raymonda Maas
13 april 2020

1 e paasdag besteld. werd op tijd bezorgd. was heerlijk. als extra kregen we er chocolade kipjes bij, heel erg leuk en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
13 april 2020

Lekker! En netjes op tijd bezorgd samen met een heerlijke fles wijn. Gratis!

liesbeth de loos
11 april 2020

ondanks deze rare tijden ben ik blij dat de bezorging weer op is gepakt ik miste het de kwaliteit van het eten is goed de bezorging was goed en snel het jullie gemist tot de volgende keer en blijf gezond 😘👋

Thea derksen
24 maart 2020

ik heb de bestelling niet ontvangen en zie graag het geld terug

Sandra van Wijnen
24 maart 2020

Vandaag een bestelling om af te halen geplaatst en met IDeal betaald via de site. Op de aangegeven tijd aanwezig bij Asian bite maar alle deuren waren op slot en er was niemand aanwezig. Jammer dat niet op de site stond aangegeven dat afhaal/ bezorging ook niet meer mogelijk is. Ik ga ervan uit dat het bedrag wordt terug gestort.

T. Wanga
12 maart 2020
M. C
8 maart 2020
Segers
7 maart 2020
D. van Dam
3 maart 2020

Lekker en Vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
1 maart 2020

Sushi was vers en heerlijk. De bestelling was keurig op tijd. De volgende keer weer sushi van Asianbite.

Cindy Piek
28 februari 2020

Heerlijke sushi. We bestellen zeer zeker vaker bij jullie.

B.
28 februari 2020

2 uur lang moeten wachten op mijn eten. Sushirijst was droog/hard en de edamame te lang gekookt. Ik ga hier nooit meer bestellen, echt zonde van mijn geld.

Willy Dominicus
28 februari 2020

Goede kwaliteit en prima smaak

Manon
28 februari 2020
liesbeth de loos
24 februari 2020

snelle bezorging .goede kwaliteit .het eten is heerlijk ik bestelt altijd graag bij jullie omdat het eten is lekker tot snel 🍣🍣🥢🥢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Eling
23 februari 2020
J. Beerens
20 februari 2020
Van de Pol
19 februari 2020

Gisterenavond sushi besteld, was heerlijk alleen ipv 8 stukken caramel shortbread kregen we er 6. Vonden de kinderen erg jammer.

Reactie van Asian Bite

Sorry dat u 2 stukjes minder heeft gekregen. U krijgt de volgende bestelling deze tegoed.

M c
17 februari 2020

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.